Alberto Fabra visita Morella per garantir la construcció d’un parador nacional

126
Alberto Fabra a Morella rebut pels dirigents populars i Bernabé Sangüesa, alcalde de Morella
PUBLICITAT

El líder de la candidatura del Partit Popular al Congrés dels Diputats ha acudit a Morella per defendre la construcció d’un parador nacional que, segons afirma, “el PSOE ha torpedinat tombant iniciatives en Congrés i Senat per a dotar-ho de pressupost”. Fabra s’ha reunit amb Jesús Ortí, portaveu i president local del PP de Morella, i amb l’alcalde del municipi, Bernabé Sangüesa, una setmana prèvia a les eleccions nacional del pròxim diumenge 23.

Alberto Fabra ha assenyalat que el parador, una de les grans inversions previstes per a la ciutat “ha quedat enterrada en mans de Pedro Sánchez”. Enfront d’aquest “càstig”, que ha privat a Morella de l’arribada d’un turisme de qualitat capaç de promocionar la singularitat de la localitat, la comarca i l’interior de Castelló, “Feijóo és garantia d’inversió i desenvolupament”.

  • Més inversió per a la N-232

El líder popular també ha declarat que la intenció del seu partit és “continuar els trams que avui queden pendents” de la N-232, assenyalant que “va ser un ministre del PP, Íñigo Gómez de la Serna, el que va iniciar amb la col·locació de la primera pedra de les obres del port de Querol, el 28 de juny de 2017 i que avui ja estan finalitzades”.