Alberto Fabra: “Feijóo és garantia de futur per a l’interior de la província amb fets i no amb fotos”

153
PUBLICITAT

El candidat del PPCS al Congrés dels Diputats presenta un decàleg de mesures que contemplen “polítiques eficaces, útils i directes”. “Els problemes es resolen amb decisions, no amb anuncis. I estem preparats per a demostrar que hi ha futur”

  • Un pla de rehabilitació d’habitatges; la rebaixa d’impostos; el foment del desenvolupament industrial; una fiscalitat adaptada al territori; flexibilitzar l’empadronament; ajudes d’Europa; discriminació positiva; plans sanitaris i educatius sòlids; i conciliació familiar formen part de les propostes

El candidat del PPCS al Congrés dels Diputats, Alberto Fabra, ha defensat hui un interior “fort, capaç i sòlid” amb les polítiques “útils que només Alberto Núñez Feijóo garanteix amb un decàleg de plans concrets i eficaços”. “Ens serveixen els fets, no les fotos”, ha manifestat.

El líder del PPCS a la Cambra baixa defensa “tot el poder d’un territori que és privilegiat i que té unes fortaleses úniques i singulars”. “Creure en elles amb mesures eficaces i solvents és el que garanteix Alberto Núñez Feijóo al capdavant del Govern d’Espanya i és el que farem possible, a partir del 23 de juliol, de la mà dels veïns d’aquesta gran província i de tots els espanyols”.

“És el moment”, ha declarat Alberto Fabra, “de creure de veritat en aquest territori afortunat” i en el PP “tenim a un president que sap el que és nàixer en un poble de tot just 300 habitants”. Per això, “la defensa del món rural no es pot emprendre amb anuncis, sinó amb accions directes, les que defensem amb un decàleg que a partir del 23 de juliol farem realitat”.

El pla de rehabilitació d’habitatges, que durant anys Marta Barrachina, hui presidenta de la Diputació Provincial, ha reclamat des de l’oposició, “és un dels reptes del nostre projecte que defensem a nivell nacional com hem demostrat en cada racó de la nostra província”.

Al costat d’aquesta acció, la “discriminació positiva amb un fòrum permanent per a connectar les polítiques de totes les administracions públiques que afecten l’àmbit rural i guanyar en eficàcia” forma part d’un decàleg en el qual figuren “fórmules flexibles d’empadronament amb el repte que els ajuntaments grans i xicotets compartisquen despeses i ingressos”.

Alberto Fabra reivindica també una fiscalitat singular per al món rural i baixada d’impostos. Perquè “el repte és repoblar i no buidar l’interior”. “I per a aconseguir-ho apostem a més per plans que fomenten el desenvolupament industrial en l’àmbit rural i garantisquen l’arribada de fons europeus amb una aposta directa per la banda ampla, perquè en ple segle XXI ningú entén que hi haja municipis que estiguen incomunicats”. Així mateix, defensa una fiscalitat específica per a tot el medi rural exonerant d’impostos a les persones que articulen una indústria, òbriguen un negoci o que venguen, compren o permuten terres.

La defensa de l’interior mira també a la sanitat i l’educació. “Són dos pilars de l’estat de benestar que hem de blindar als nostres pobles per a assegurar a les famílies l’excel·lència dels recursos que tenen dret a gaudir”. “Cal incentivar amb més punts als metges que aposten per l’interior”, ha declarat el candidat del PPCS.

D’igual manera, Alberto Fabra situa a la família amb “garantia de vida” i per això estima “fonamental facilitar la conciliació en la cura de xiquets i majors amb recursos que atenguen a tots dos”. “Són els principals valors d’aquest decàleg perquè la ruralitat és un assumpte d’Estat i apostar per l’interior és un objectiu comú que beneficiarà al conjunt del territori”. “En el PP estem convençuts que l’aconseguirem junts, de la mà de tots els castellonencs, perquè el 23J decidim el millor futur per a aquesta província i per a tota Espanya. El canvi que iniciem el 28M culmina el 23J”, ha rematat.