Albalat reconeix la feina del Consell per donar-li valor a l’entorn de Sant Pau en Albocàsser

637
Sant Pau en la visita del Consell pel Seminari de Govern realitzat aquest estiu a Albocàsser.
PUBLICITAT

L’alcaldessa de la localitat asegura que “amb estes accions se millora l’atractiu turístic de la zona i permet lluitar contra el despoblament”

L’alcaldessa d’Albocàsser, Isabel Albalat, ha reconegut la feina que s’ha fet des de la Generalitat Valenciana, presidida pel socialista Ximo Puig, per tal de posar en valor l’entorn de Sant Pau en la localitat amb ajudes turístiques. Albalat explica que “Sant Pau és un entorn màgic i el Consell ha apostat per donar-li la rellevància que tenen este tipo d’espais i contribueix de manera indirecta a combatre el despoblament”.

Isabel Albalat comenta que “amb les ajudes que s’han efectuat, hem aconseguit donar a conèixer un lloc que és atractiu però desconegut i s’ha facilitat que vinguen persones a visitar la zona i facen publicitat ‘boca a boca’ d’este magnífic lloc degut a la sorpresa que desperta”. Gràcies a les ajudes de la Generalitat Valenciana Sant Pau compta amb una senyalització nova o uns vídeos explicatius que mostren els encants del entorn.

Albalat conclou dient que “amb l’arribada de nous visitants també estem dinamitzant els comerços del poble i generant economia en tota la comarca, amb la qual cosa facilitem que les persones tinguen una ocupació que permeta que romanguen en el seu poble”.