Ajuntament i comerciants encenen les llums d’un Nadal d’esperança a Vilafranca

121
PUBLICITAT

Vilafranca Espai de Comerç i Serveis (VECS) i l’Ajuntament de Vilafranca van organitzar per al passat dissabte dia 2 de desembre la festa de l’encesa de llums que dona la benvinguda al Nadal. Veïns i veïnes de totes les edats van poder gaudir al màxim d’aquesta festa amb activitats per a tots els públics.

La festa va començar a les 18h amb un cercavila amb la Batukada Ravatukem de Castelló. Aquest va eixir des de la plaça de l’Església, va passar per Sant Roc i pel carrer de Baix, va arribar a la plaça d’En Blasc i va continuar per l’avinguda del Llosar fins a baixar cap al Carrer Sagrat Cor i arribar al Parador. Al ritme dels tambors, veïns i veïnes van eixir als carrers per a gaudir i ballar amb Ravatukem. Al mateix temps, les llums que decoren les dues avingudes s’anaven encenent i l’arbre de Nadal de la plaça d’En Blasc s’il·luminava per primera vegada.

En arribar al Parador, el patge reial estava esperant a tots els xiquets i xiquetes. Aquests, plens d’il·lusió van deixar les seues cartes amb tots els seus desitjos al missatger. A més, també van poder gaudir d’una xocolatada i d’un berenar molt dolç. Mentre els i les més joves es quedaven bocabadats amb la presència del patge reial, els més grans gaudien de la música de Sarao, un grup de rumba que va amenitzar la vesprada. També, DJ Cuber va estar amenitzant la vesprada i nit fins a les 23.30, que es va acabar la festa.

Durant la vesprada, es podien adquirir tiquets per a sopar. VECS va organitzar una parada amb tota classe de menjar i tapes dels diferents comerços locals vilafranquins, des de xoriços amb pa fins coca de tomata passant per pinxos amb formatge i galetes dolces. L’associació VECS també va realitzar una rifa en la qual es van sortejar diferents regals dels comerços vilafranquins.

Des de l’Ajuntament de Vilafranca agraeixen a tots els que van participar i assistir a aquesta festa tan especial. També agraeix, personalment, a Vilafranca Espai de Comerç i Serveis per portar a terme aquesta jornada que dona inici al Nadal vilafranquí.