Ajuntament i associacions de Vilafranca col·laboraran per organtizar actes en commemoració del 775 aniversari de la Carta Pobla

6286
Associacions Vilafranca
PUBLICITAT

Associacions Vilafranca
Associacions Vilafranca

-Nota de premsa-

Dins de la jornada dedicada a la celebració del 775 aniversari de la concessió de la Carta Pobla a Vilafranca en 1239 per part de Blasco d’Alagón, l’Ajuntament de Vilafranca va convocar a totes les associacions, entitats i col·lectius del municipi amb l’objectiu de programar activitats que permetin commemorar la data històrica.

A les sales gòtiques de l’Ajuntament l’alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, i les regidores Silvia Colom i Teresa García van coordinar una trobada en què es van escoltar les propostes de veïns i entitats.

Amb totes elles es pretén conformar un programa d’activitats que s’estendran durant tot 2014. L’alcalde de Vilafranca ha apuntat que el programa serà senzill però digne per recordar aquesta data històrica. Música, conferències, documentals, art fotografia, cursos … són només algunes de les temàtiques de les propostes que es van posar en comú. La propera setmana se celebrarà una nova convocatòria per anar concretant algunes de les activitats.

Des del consistori han mostrat la seua satisfacció per la nodrida presència de veïns i representants de les associacions ja que estaven presents tots els col·lectius de la localitat. D’aquesta manera es tractarà d’implicar tot el poble en l’organització dels actes.