Ajornades les XVII Jornades d’Estudis del Maestrat

412
PUBLICITAT

– L’esdeveniment havia de celebrar-se a Benassal del 2 al 4 d’octubre

L’Ajuntament de Benassal i el Centre d’Estudis del Maestrat han pres la decisió d’ajornar les XVII Jornades d’Estudis del Maestrat que anaven a celebrar-se a Benassal del 2 al 4 d’octubre. Les jornades d’enguany anaven a versar sobre història, naturalesa, art i tradicions.

Totes dues entitats han acordat l’ajornament de les jornades a causa de la pandèmia de Covid19, al no poder-se realitzar de la forma esperada i desitjable. Tant l’Ajuntament de Benassal com el Centre d’Estudis del Maestrat mantenen la ferma intenció de celebrar l’esdeveniment una vegada la situació sanitària ho permeta.

De la mateixa manera, s’informa que, totes les persones que ja tingueren preparada la seua comunicació i el text corresponent, el poden enviar per a la seua publicació en el Butlletí del Centre d’Estudis del Maestrat. En el moment en el qual es realitzen les jornades podran presentar-lo com estava pensat.

Les dues institucions volen traslladar les seues disculpes a tots els participants i assistents per les molèsties que l’ajornament puga causar-los.