Aixi valoren des de Benassal el nou pou d’aigua

417

Nota de premsa de l’Ajuntament de Benassal

Benassal comptarà en el seu terme municipal amb un nou pou perforat a l’aqüífer regional a més de 1.000 metres de profunditat. Així ho ha explicat l’alcaldessa del municipi, Mari Luz Monterde qui ha agraït “que la Diputació de Castelló haja desbloquejat el projecte adquirint per 20.000 euros els terrenys on s’haurà d’executar l’obra i redactant el projecte per iniciar-la”. Un cop realitzats aquests passos la Generalitat s’encarregarà de licitar la construcció.
Monterde ha indicat que el pou assegurarà el proveïment a masies i explotacions ramaderes del terme municipal de Benassal, així com al nucli urbà i la infraestructura turística del municipi.
L’alcaldessa ha incidit que el pou aprofitarà el sistema de bombament ja existent. A més de garantir l’abastament a Benassal la perforació, mitjançant el consorci que integra Vilafranca i Benassal, també nodrirà d’aigua a Vilafranca. La primer edil ha qualificat de vital per al futur de la localitat la perforació d’aquest nou pou.
Monterde es va reunir ahir de matí amb l’alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, el president de la Diputació, Javier Moliner i el president de la Generalitat, Ximo Puig per certificar la licitació de l’obra. La trobada es va celebrar a Vilafranca.