Així va ser l’acte d’entrega de la Medalla de la Vila al CF Vilafranca

132

El dissabte 9 de febrer de 2019 es recordarà com una jornada que passarà a la història del CF Vilafranca amb l’entrega de la Medalla de la Vila de mans de l’Ajuntament de Vilafranca.

Així bona part de la història viva del club d’aquestos 41 anys com a club federat a la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, va estar present a les Sales Gòtiques de l’Ajuntament. Expresidents com Jose Luis Lorenz, Enrique Monferrer, Sergio Morraja, Paulino Tena o Francis Roig no es van perdre l’esdeveniment. També van acudir directius i jugadors de diferents époques així com aficionats.

L’acte va ser molt solemne amb actuació musical d’un duet de l’Associació Cultural Lluís Miralles del Carro. El tècnic de turisme de l’Ajuntament de Vilafranca, Guillem Monferrer, va exercir de presentador de l’acte. Oscar Tena, alcalde de la localitat va valorar l’esforç que ha realitzat al llarg dels anys la primera associació esportiva que es va fundar a Vilafranca.

L’actual secretari del club, Javier Tena Vidal, va fer un repàs per la història del futbol a Vilafranca, parlant de les diferents etapes i de l’evolució fins als nostres dies. Així es van citar els camps de la Tancada i el Convent fins a l’actual Camp del Serrito. També la trajectòria dels 3 equips que ha tingut l’entitat: amateur, juvenil i femení futbol sala.

El Regidor d’Esports, Cristobal Troncho, va ser l’encarregat d’entregar la Medalla de la Vila a Carlos Tena Edo i Javier Tena Vidal, actuals president i secretari del CF Vilafranca.