El primer dels partits tenia lloc al Poliesportiu de Vilafranca dissabte per la vesprada. En un principi, el Femení Futbol Sala havia de jugar davant el Bisontes Castellón Femení A, pero el Delegat de Castelló no va permetre que es jugara el partit ja que el Femení Futbol Sala Vilafranca no juga competició federada.

Tot i aixó, si que va haver partit de futbol sala femení, es van mesclar jugadores del Femení Futbol Sala Vilafranca amb xiques de l’IES de la localitat. Al final el marcador va ser de 2-1 per a l’equip roig. El resultat poc importava, Celia Vicente Pedrajas va fer el saque d’honor i va rebre una bufanda de part de les jugadores. Els assistents al partit, que era gratuit, van poder col·laborar amb l’Associació MEF2C comprant números per a la rifa de productes locals i per a les samarretes signades dels primers equips del Peñiscola Rehabmedic i el Bisontes Castellon.

El diumenge la cita era al Camp del Serrito, amb el partit de pretemporada que enfrontava al CF Vilafranca i al CE Catí amb victòria visitant per 0-1. Celia també va fer el saque d’honor i va rebre una samarreta del club amb el seu nom. Al descans d’aquest partit es va sortejar una samarreta del Villarreal CF i també productes donats per comerços locals.

Jesus i Amanda, pares de Celia així com la resta de la família, es mostraven molt satisfets per la col·laboració del CF Vilafranca, el CE Catí i per la col·laboració de la gent en les rifes solidàries.

DSC04232 DSC04241 DSC04269 DSC04271 DSC04274 DSC04281 DSC04282 DSC04288 DSC04292 DSC04299