Així va ser el 2018 en clau esportiva vilafranquina

930
PUBLICITAT

Pel que fa al futbol, l’equip Amateur del CF Vilafranca ha tingut mals resultats aquest 2018. La temporada passada va acabar la lliga al lloc 15 i durant la present temporada, l’equip només ha pogut sumar 7 punts durant la primera volta de la competició.

Pel que fa a l’equip juvenil, va acabar la lliga a la zona mitja i aquesta temporada no s’ha pogut fer equip per falta de jugadors, passant alguns jugadors a l’Amateur i d’altres han continuat la seua etapa juvenil al Renomar Els Ports. També hi han molts vilafranquins a les categories cadet, infantil, aleví, benjamí i prebenjamí.

El Femení Futbol Sala Vilafranca va debutar la temporada passada a la Lliga Autonòmica acabant a la zona mitja de la classificació. Aquesta temporada, el nivell de la competició ha pujat i l’equip és avantpenúltim acabada la primera volta. En aquest esport, hi ha gent de Vilafranca als equips senior masculí del Maestrazgo, juvenil femení del Maestrazgo, senior masculí Culla i senior masculí Vilar de Canes.

Els equips del Club Frontenis Vilafranca continuen a la mateixa categoria que la temporada passada. L’equip A ha incorporat uns quants jugadors de l’equip B i ocupa la zona baixa de la taula de la Divisió d’Honor de Castelló i l’equip B està a la zona mitja-alta de la Segona Divisió de Castelló.

Una de les novetats del 2018 va ser la creació del Club Triatló Tripicaio. Després d’alguns anys competint amb el DC Sport Club de Nules, els corredors han passat a formar el seu propi club, participant als duatlons i triatlons escolars i també en d’altres proves de curses populars.

Els atletes vilafranquins també estan presents a les curses de la Lliga Castelló Nord, així com d’altres proves de les provincies de Castelló i Terol.

El corredor David Prades ha continuat participant en proves del Campionat d’Espanya i de la Copa del Món, a banda d’altres curses pel territori castellonenc. Tampoc han faltat les curses d’esquí de muntanya.

Pel que fa al motor, Miquel Porcar i Victor Andrés han participat al Campionat Autonòmic de Muntanya d’Automobilisme.

En l’àmbit ciclista, Martí Miravet i Juan Bellés s’han unit a l’equip Penya Ciclista Beniopa Ginestar-ULB Sports. Durant aquest 2019 participaran a proves de l’ambit autonòmic i nacional. Els membres del Club Ciclista Picaio participen en algunes proves al llarg de l’any.

En el món de la piscina, Vilafranca compta amb 2 esportistes Pau Giménez (waterpolo) i Amalia Honrubia (natació).

A banda, són molts els fills de vilafranquins que viuen a Castelló i altres punts de la provincia practiquen esports base en diferents disciplines.

Membres del Club Frontenis Vilafranca
Miguel Porcar, campió de Llevant de Curses de Muntanya