Així serà l’etapa Mora de Rubielos – Coll d’Ares de la Volta Ciclista a Espanya 2019

1335
PUBLICITAT

DiaDia

El dijous 29 d’agost, la serp multicolor de la Volta Ciclista a Espanya 2019 ixirà des de la localitat turolenca de Mora de Rubielos fins arribar a la meta situada al Coll d’Ares.

Aquesta sisena etapa tindrà un total de 196’6 kilòmetres i passarà per Mora de Rubielos, Rubielos de Mora, Nogueruelas, Mosqueruela, Vilafranca, Morella, Catí, Torre d’En Besora, Culla i Benassal per acabar al Coll d’Ares.

Una etapa amb 4 ports de tercera categoria com el Puerto de Nogueruelas, el Puerto de Linares, el Port de Culla i el Coll d’Ares.

Un recorregut dels anomenats “trenca-cames” amb moltes pujades i baixades i també marcada per l’altitud amb els 1660 metres del Port de Linares i un final en alt a 1135 metres.

Des de Mora de Rubielos, la serp multicolor passarà per Rubielos de Mora i després una gran pujada cap a Nogueruelas, Linares de Mora i l’Alt de Linares. Seguidament terreny un poc més còmode al terme de Puertomingalvo per accedir fins a Mosqueruela.

De Mosquerola a Vilafranca els ciclistes circularan per una carretera amb moltes curves, passant per l’Alt de l’Estrella i baixant fins a la Pobla de Bellestar fins arribar a Vilafranca. Des d’ací, un xicotet descens per les costes de Cabestany i es dirigiran pel Plà de la Canà fins a Morella, baixaran el Port de Querol i circularan pel plà de Catí en direcció a Torre d’En Besora, pujaran fins a Culla i després de passar Benassal, uns pocs kilòmetres més avant començaran l’ascensió del Coll d’Ares.