Així serà el dia 19, jornada dedicada a la comarca dels Ports al partit Vila-real-Còrdova dins del programa Endavant

466
PUBLICITAT

VIDEO DE ENDAVANT ELS PORTS

Els aficionats del Villarreal que acudisquen a El Madrigal per a animar i recolzar al Submarí en el partit de lliga del pròxim diumenge contra el Córdoba (19.00 hores) tindran també l’oportunitat de gaudir de tots els atractius de la comarca de Els Ports. I és que la regió castellonenca serà la protagonista d’aquesta jornada de la iniciativa Endavant Província, proposta nascuda amb el ferm propòsit de promocionar el turisme en la província de Castelló. En concret, seran fins a 17 les localitats representades: Morella, Forcall, Cinctorres, Portell de Morella, Castellfort, La Mata de Morella, la Todolella, Zorita del Maestrat, Olocau, Vallibona, Herbers, Villores, Palanques, Ares del Maestrat, Castell de Cabres, La Pobla de Benifassà i Vilafranca.

Així, la iniciativa continua amb el seu reeixit recorregut després de donar a conèixer ja a Vinaròs, Onda, Peníscola, la Vall d’Uixó, Borriana, Nules, Almassora, Vila-real, Benicarló, Sogorb, Navaixes, Altura, Castellnovo, Betxí, Vilafamés, La Pobla Tornesa, la Vall d’Alba, Cabanes, Borriol i Moncofa.

Per a aquest partit, el club ha preparat una sèrie d’activitats prèvies amb la finalitat de donar a conèixer la comarca que es desenvoluparan tant abans com durant la trobada davant el conjunt andalús. Les activitats són les següents:

Diumenge, 19 d’abril:

  • 14.30 hores: Menjar oficial de les directives del Villarreal CF i el Córdoba CF en el restaurant Entrelíneas de l’Estadi El Madrigal. El menú serà elaborat per la restauradora Raquel Ferrer, del Mesó El Pastor (Morella).
  • 17.00 hores: Arribada dels aficionats de Els Ports convidats pel club, que veuran el partit en directe des de les graderies de El Madrigal.
  • 17.00 hores: Degustació dels productes típics de Els Ports en els limítrofs de El Madrigal. S’instal·laran diverses carpes, on l’afició podra degustar els productes de la comarca castellonenca, així com gaudir de la informació turística sobre la regió del nord provincial.
  • 18.30 hores: Desfilada per la gespa de El Madrigal d’una banda musical integrada per músics dels municipis de Vilafranca, Morella i Cinctorres.
  • 19.00 hores: Començament del partit. Està previst que representants dels municipis patrocinats de la comarca de Els Ports assistisquen al partit en el Palco VIP de El Madrigal.
  • 19.45 hores: Descans del partit. El vídeo marcador de El Madrigal oferirà un vídeo promocional turístic sobre Els Ports.
  • 19.45 hores: Segona desfilada per la gespa del Madrigal d’una banda musical integrada per músics dels municipis de Vilafranca, Morella i Cinctorres.