Així queda el pagament de l’impost de circulació

344

La Diputació de Castelló ha enviat un comunicat als ajuntaments per informar de com queda el pagament de l’impost de circulació després de l’ampliació dels terminis de pagament. Cal aclarir que el cobrament per banc ja s’ha realitzat en el cas que el tingueu domiciliat. Ací vos deixem la comunicació rebuda pels municipis. Cal recordar que la Diputació és qui gestiona el cobrament de l’impost.

🚗 Es recorda que s’ha prorrogat el primer període de cobrament en fase voluntària, ampliant la seva data de finalització, que estava prevista per al 18 de maig, fins al 20 de juny de 2020. En aquest període està previst cobrar els rebuts de l’impost sobre vehicles.

📤 Si tens el rebut domiciliat, a partir del 3 d’abril et pot arribar al banc. Este rebut el pots retornar i fer-lo efectiu, sense cap cost, fins el dia 20/6.

🛡️ S’han *suspès tots els procediments de cobrament dels rebuts que ja estan en fase de recaptació executiva, amb l’objectiu d’evitar possibles recàrrecs, sancions i fins i tot embargaments.

💡S’està treballant en noves mesures i ajudes que es publicaran en el seu moment.