Així han sigut els dies amb actes religiosos a Vilafranca

312
PUBLICITAT

El 15 i el 16 d’agost són els dies que tenen actes religiosos a les Festes de Vilafranca.

El dilluns 15, dia de la Mare de Déu d’Agost es va fer missa pel matí. Per la vesprada els més menuts van participar al Ball Plà Infantil i per la nit tenia lloc el Ball Plà. La Unió Musical de Vilafranca va tocar les diferents melodies.

Dimarts 16 era el dia d’un dels patrons de Vilafranca, Sant Roc. Pel matí tenia lloc la missa i la posterior processó amb el sant fins la seua ermita, per tornar després a l’Església Santa Maria Magdalena. Després la Rondalla i Grup de Ball ha visitat la Residència de la Tercera Edat. També el grup “Caletxeros” feia el tomb pel terme, recorrent la zona de Les Covatelles i el Cantal Foradat. A més es feia el dinar de la gent gran al Parador de Festes.

La Penya Taurina portava un corro de vaques de la ramaderia La Espuela en el primer acte de bous de carrer d’aquestes festes i ja per la nit hi havia Bureo a la Tasca, mentre al Parador l’associació Capsigrany realitzava la Festa del Devantal amb la Discomòbil Bandalay, en una nit a la qual prèviament hi havien diferents actuals musicals com Killus, Josep Lluís Notari, La Pepa i Malparlat dins del cicle cultural de la Diputació de Castelló.

Avui dimecres 17 és el dia dels Kintos 2022 “Kinta PCR que me fan” amb un complet programa d’actes per a tots els públics.