Així es durà a terme la campanya de vacunació de la grip a l’àrea de salut de Vilafranca

652
PUBLICITAT

Com cada tardor la Generalitat inicia la campanya de vacunació contra la grip. L’àrea de salut de Vilafranca, que comprèn les localitats de Vilafranca, Ares i Castellfort ja ha explicat com es durà a terme el pla de vacunació.

Als majors de 70 anys se’ls vacunarà de la grip i alhora, se’ls subministrarà la 3a dosi de Pfizer contra la Covid-19. La inoculació d’aquestes dosis s’iniciarà a partir del proper 26 d’octubre.

En aquest mateix col·lectiu les persones que hagen estat inoculades amb una dosi de Jansen, podran obtenir una dosi de record (Pfizer) a partir dels 6 mesos.

Per altra banda, aquells pacients que hagen estat infectats de Covid després d’haver rebut la 2a dosi o s’hagen vacunat de manera tardana, cal que esperen als 6 mesos després de superar la malaltia o d’haver-se vacunat per a poder rebre la 3a dosi.

Per a la resta de la població menor de 70 anys, la vacunació de la grip s’iniciarà el proper 15 de novembre.

Tots pacients hauran de sol·licitar cita prèvia per a poder ser vacunats.D’aquesta manera, totes les persones que vullguen ser vacunades, independentment del grup d’edat, ja poden sol·licitar cita prèvia per telèfon (964 43 23 00). Alhora, a les persones amb mobilitat reduïda seran vacunades a domicili pel servei d’infermeria.