Endavant Alt Maestrat

-Nota de premsa del Vila-real C.F.-

Un total de vuit localitats de l’Alt Maestrat seran protagonistes d’Endavant Província en el pròxim partit de Lliga davant el Reial Club Celta de Vigo a El Madrigal (diumenge 18 d’octubre, 12.00 hores).

La iniciativa, nascuda amb el ferm de promocionar el turisme a la província de Castelló, continua amb el seu exitós recorregut després de donar a conèixer a altres municipis i llocs de la província al llarg de la temporada passada. Així, Albocàsser, Benassal, Catí, Culla, Tírig, Ares del Maestre, La Torre d’en Besora i Vilar de Canes mostraran els seus encants tant dins com fora de l’estadi.

L’acte de presentació s’ha celebrat aquest migdia a la Casa de la Vila de Catí i ha comptat amb la presència del vicepresident del Vila-real CF, José Manuel Llaneza, i dels alcaldes Pablo Roig (Catí), María Luz Monterde (Benassal), Víctor Fabregat (Culla), Juan José Carreres (Tírig), Abelardo Tena (Ares del Maestrat), David Vicente (Torre d’en Besora) i Aurelio Pitarch (Vilar de Canes).

Totes aquestes localitats aprofitaran el duel de Lliga per donar a conèixer els seus atractius turístics, gastronòmics, culturals i comercials. A més, fora de l’estadi del Madrigal s’instal·laran carpes en les que es repartirà material promocional i es farà una degustació amb productes típics de les localitats. Al descans del partit s’emetrà un espot al vídeo marcador i durant tota la setmana estarà a la web del Vila-real CF.