Aigües de Morella es trasllada a les noves oficines

331
Aigües de Morella es trasllada a les noves oficines
Aigües de Morella es trasllada a les noves oficines
PUBLICITAT

L’empresa Aigües de Morella es trasllada a les noves oficines en el complex del Tint. D’aquesta manera, l’entitat, pertanyent a Global Omnium, pretén oferir un servei complet i més accessible als morellans i morellanes a través de les noves oficines que obriran l’atenció al públic a partir del dilluns 4 de desembre. Així, esta setmana l’oficina està tancada a causa del trasllat. El nou local comptarà amb les últimes tecnologies per a millorar l’atenció al client i la consulta de les factures de l’aigua.

A més, Morella ha instal·lat els nous comptadors d’aigua durant els últims mesos per a oferir un servei més eficient als usuaris i usuàries. La instal·lació d’aquestos va començar per les pedanies i finalment va arribar a Morella. Els nous comptadors intel·ligents enregistren més dades i permeten evitar fuites d’aigua o implementar serveis d’alarma per a gent que viu soles.

Les empreses del polígon en “morella.net”
El projecte de l’IVACE de millora del polígon industrial Les Casetes de Morella avança a bon ritme i les obres dels nous carrers finalitzaran prompte. La pàgina web municipal “morella.net” acollirà un espai amb un directori empresarial de totes les empreses del polígon de manera que es puga consultar en qualsevol moment i donar més visibilitat a aquestes empreses.