Aigua de Benassal triomfa a Lió

281
PUBLICITAT

-Medalla De plata al primer concurs d’aigües gourmet organitzat a França

La qualitat d’Aigua de Benassal ha aconseguit un nou reconeixement a Europa. L’aigua castellonenca ha aconseguit la Medalla de Plata el Primer Concurs Internacional d’Aigües Gourmet. Al certamen han participat aigües procedents de 25 països de tot el món. Aigua de Benassal es troba a més, entre les marques espanyoles que han rebut una millor valoració, un fet rellevant tenint en en compte que el mercat francès és un dels més selectes del món.

La presidenta del Consell d’Administració d’Aigua de Benassal, Mari Luz Monterde i el director comercial, Rafa Boria, han estat els encarregats de recollir la Medalla de Plata en un acte que ha tingut lloc en el si del “Les Thermalies, saló d’aigua i benestar”. Aquest esdeveniment té com a seus París i Lió, ciutat aquesta última on s’ha organitzat el lliurament de premis que ha valorat la qualitat d’Aigua a de Benassal.

El certamen d’aigües gourmet ho ha organitzat l’Associació per a la Valorització de Productes Agrícoles (AVPA). Es tracta d’una entitat independent formada per “apassionats del gust”, que té compo principal objectiu reconèixer la qualitat en productes agroalimentaris i destacar als productors d’excel·lència. Entre ells figura des d’ara Aigua de Benassal.

El guardó suposa un impuls per a Aigua de Benassal al mercat francès i a tot Europa. La marca castellonenca es fa així un lloc entre les aigües més valorades en mercats exigents, com es tracta del cas gal.

El premi rebut a França permet Aigua de Benassal afrontar nous reptes i arribar a consumidors que aprecien les aigües de major qualitat.

-Concurs

En el concurs d’aigües gourmet han estat presents les millors marques procedents de tot el món. Estats Units, Islàndia, Suècia, Índia, Itàlia, Ucraïna, Suïssa, Grècia o Polònia són només alguns dels països de procedència dels productes tastats.

A més de la participació en el concurs Aigua de Benassal ha participat al saló “Les Thermalies, saló d’aigua i benestar” on experts en diferents matèries han posat en relleu les propietats de l’aigua per a la curació de tot tipus de malalties i per a la millora de la salut. Cal recordar que des de principis del segle XX ja es reconeixen les propietats minero-medicicinales d’Aigua de Benassal.

-Premis europeus

En 2016 Aigua de Benassal va obtenir el Diamond Awards de mans de l’International Taste and Quality Institute de Brussel·les. El guardó va ser el colofó ​​a set anys consecutius obtenint la màxima distinció Superior Taste Awards en els tasts especialitzades que realitzen sommeliers de tot el món.