Aigua de Benassal torna a obtenir la màxima qualificació en els premis de Sabor Superior

345
Aigua de Benassal
PUBLICITAT
Només tres aigües espanyoles figuren entre els màxims guardons del International Taste and Quality Institute

El jurat del International Taste and Quality Institute (iTQi) ha tornat a certificar l’excel·lent qualitat d’Aigua de Benassal. La marca d’aigua castellonenca ha obtingut la “3 Golden Stars”, la qual cosa la situa entre les millors aigües del món, segons la qualificació dels sommeliers i experts pertanyents a les 15 institucions culinàries més prestigioses del món. Aigua de Benassal aconsegueix així el “Superior Taste Award 2015”, repetint l’èxit de 2014 i 2013. En haver obtingut el “Superior Taste Award” Aigua de Benassal s’ha guanyat a pols el guardó “Crystal Taste Award”, que determina la puresa i qualitat d’aigua durant tres anys seguits.

El lliurament dels guardons es va celebrar el passat dia 4 de juny a Brussel·les. Des de 2010, i de manera ininterrompuda, el iTQi certifica any rere any l’excel·lent qualitat del producte Aigua de Benassal .

Els tastos realitzats pels experts estan considerats, en l’àmbit gastronòmic, com la “Guia Michelín dels Aliments”. És per açò que el guardó suposa un important suport per a la política de qualitat d’Aigua de Benassal.

El jurat ha valorat tots els aspectes de l’aigua: claredat, marca final, cos, … aspectes que determinen la qualitat del producte. En tots els paràmetres, aigua de Benassal ha superat el 90% de valoració per part del jurat.

Els tastos realitzats pel iTQi van des dels productes làctics, als aliments frescos, els vins i, per descomptat, les aigües.

Aigua de Benassal
Aigua de Benassal
El jurat

El jurat del International Taste & Quality Institute – iTQi – és únic perquè és seleccionat entre les organitzacions culinàries professionals més prestigioses d’Europa, la Association de la Sommellerie Internationale (ASI) i altres experts en begudes. Aquests catadors, escollits per les organitzacions i iTQi, tenen una dilatada experiència en la degustació d’aliments de tot el món. No només han exercit els seus oficis a Europa, sinó també en països tan diversos com Japó, Xina, Tailàndia, Austràlia i Amèrica.

Per a compondre el seu jurat, el iTQi treballa en associació amb les 15 institucions culinàries més prestigioses d’Europa com els Maîtres Cuisiniers de France, la Academy of Culinary Arts, la Hellenic Xefs’ Association, la Académie Culinaire de France, el Verband der Köche Deutschlands, la Federación de Asociaciones de Cocineros d’Espanya, la Federerazione dei Cuochi Italiana, Årets Kock of Sweden, Euro-Toques, la Gilde Van Nedrlandse Meesterkoks, la Associação de Cozinheiros Profissionais de Portugal, la Craft Guild of Xefs, la Turkish Cooks Association, la World Master Xefs Society (WMCS) i la Association de la Sommellerie Internationale (ASI).