Aigua de Benassal tanca la seua participació en Gastrònoma 2016 amb una gran acceptació del públic

210

El gran esdeveniment de la gastronomia valenciana acomiada aquesta edició amb més de 15 000 visitants

L’empresa Aguas de Benassal (Castelló) ha participat en Gastrònoma 2016 celebrada del 19 al 21 de novembre en Fira València al costat d’altres 160 firmes. El gran esdeveniment de la gastronomia de la Comunitat Valenciana dirigit a un públic professional i gurmet ha ocupat una superfície de 10 000 metres quadrats. Es tracta d’un fòrum obert on grans cuiners, fabricants, distribuïdors, petits comerciants, artesans i petites marques provincials que demostren una excel·lent qualitat com Aguas de Benassal ajuden a posicionar els productes de la Comunitat Valenciana al capdavant de la cultura gastronòmica. «Calia un esdeveniment de referència d’aquestes característiques on pogueren estar els nostres expositors. L’any passat va ser la primera vegada que vam estar i aquest any hem millorat la nostra presència. L’enfocament que estem donant a Aigües de Benassal és destinat al tema de la salut, amb una sensació d’un nivell Prèmium. Volem ser una marca ensenya de la Comunitat Valenciana, no només de Castelló, sinó de tot el territori valencià», apunta el director comercial de Aguas de Benassal sobre la presència de la marca a Gastrònoma.

Castellonencs en Gastrònoma

La província de Castelló ha tingut una representació molt destacada en Gastrònoma amb la presència d’una vintena de proveïdors de la mà Castelló Ruta de Sabor. «Ruta de Sabor és un projecte amb unes grans possibilitats. És un gran paraigua de qualitat dels productes de Castelló i més concretament d’empreses d’una grandària petita. Estar dins vol dir que podem ajudar-nos els uns als altres a més que un estament com la Diputació de Castelló done suport a empreses petites pot ser molt positiu», afirma Rafa Boria, director comercial de Aguas de Benassal.

aguas-de-benassal-en-gastronoma-2

Gastrònoma 2016 ha reunit una àmplia oferta de productes relacionats amb l’alimentació, restauració, hoteleria i turisme gastronòmic. Han estat més de 160 marques entre cellers, fabricants, distribuïdors, signatures de maquinària i equipament, indústria agroalimentària, empreses de serveis, institucions públiques, privades, i col·lectius professionals. Aguas de Benassal, provinent de la Font en Segures i declarada Miner-Medicinal i d’Utilitat Pública el 1928 ha pogut compartir amb els professionals del sector i amb el públic en general d’aquest gran esdeveniment gastronòmic el seu últim premi internacional, el Diamond Taste Awards que la situa entre les millors aigües del món.