Premi Diamond Awards
-La presidenta del Consell d’Administració, Mari Luz Monterde i el director comercial, Rafa Boria, arrepleguen a Brussel·les en Premi al Sabor Superior de l’Institut Internacional de la Qualitat i el Sabor.
-L’aigua castellonenca obté el Diamond Awards en haver aconseguit per setè any el màxim premi a l’excel·lència
-Només Aigua de Benassal i altres dues marques d’Alemanya i Japó accedeixen al màxim guardó

La presidenta del Consell d’Administració d’Aigua de Benassal, Mari Luz Monterde i el director comercial de la marca, Rafa Boria, han arreplegat a Brussel·les el Premi al Sabor Superior de l‘Institut Internacional del Sabor i la Qualitat. Per setè any consecutiu Aigua de Benassal aconsegueix el màxim guardó entre els sumillers que han catat l’aigua. D’aquesta manera la marca castellonenca ha accedit a l’exclusiu Diamond Award, un reconeixement que tan sols han obtingut altres dues marques en el món -una japonesa i una altra alemanya. L’acte ha tingut lloc en el Cercle Royal Gaulois de Brussel·les. D’aquesta manera Aigua de Benassal consolida i reforça la seua posició entre les aigües amb major prestigi a nivell mundial. Monterde i Boria han manifestat la seua satisfacció “en nom de tots els que fan possible dia a dia el projecte d’Aigua de Benassal on la qualitat i l’excel·lència és l’objectiu diari”

La firma ha obtingut el Premi al Sabor Superior amb 3 Estels en les proves del jurat de l’Institut Internacional del Sabor i de la Qualitat (iTQi). El guardó fa que siga valorada per les seues propietats úniques i tinga una presència destacada entre la Carta d’Aigües dels millors restaurants. Els sumillers i tastadors del jurat han certificat un any més l’esforç que realitza Aigua de Benassal per oferir l’aigua de major excel·lència.

El iTQi reconeix i avala les benvolgudes propietats de l’Aigua del naixement de la Font d’En Segures amb el “Sabor Excepcional”. És la setena vegada que Aigua de Benassal aconsegueix aquest guardó, el que li ha donat dret a entrar en el Diamond Award “que premia de manera especial la constància i qualitat en sabor a nivell Mundial”, segons han apuntat els membres del jurat dels tastos. El Diamond Award únicament es concedeix a aquells productes que d’una manera continuada mantenen la seua aposta per la qualitat, distinció i exclusivitat.

AGUA BENASSAL PREMIO DIAMOND AWARDS (3)

-Selecció internacional

Amb el guardó, l’aigua del naixement de la Font d’En Segures es consolida com un referent en les aigües “Premium” en els mercats nacionals i internacionals.

En els tastos i premis han participat empreses de 120 països de tot el món. 15 institucions europees es troben darrere dels tastos i selecció de productes. D’aquesta manera s’estableix un estàndard de qualitat i valoració sobre els productes alimentaris. A Espanya la Federació d’Associacions de Cuiners d’Espanya és l’organisme representant en l’Institut. A més, hi ha membres del jurat procedents de Turquia, Portugal, Holanda, Suècia, França, Grècia o Alemanya.

Per a determinar les diferents particularitats dels productes es realitzen tastos a cegues en les quals es valora l’aspecte visual, olor, textura, sabor i gust.

AGUA BENASSAL PREMIO DIAMOND AWARDS

-Història d’una marca

Aigua de Benassal va ser declarada mineromedicinal en 1928. Des d’aleshores, quasi un segle després, es manté com a referència entre les marques de major reconeixement a Espanya i també a nivell europeu. La seua botella de vidre és símbol del producte de la màxima qualitat. I és que l’aigua de Benassal té una producció limitada per a respectar al màxim les excepcionals característiques de la font que li dóna nom. L’acreditació del iTQi reforça i consolida l’esforç de tot l’equip d’Aigua de Benassal, fet que suposa també un recolzament com a destinació turística per a l’interior castellonenc. Aigua de Benassal forma part de Castelló Ruta de Sabor, la iniciativa de la Diputació de Castelló per a reconèixer els millors productes de les comarques castellonenques.