Aigua de Benassal s’assenta a Dubai

327
Aigua de Benassal s'assenta a Dubai
Aigua de Benassal s'assenta a Dubai

-Una representació de la marca viatja fins als Emirats Àrabs per a aprofundir en la introducció de la marca

Una representació comercial d’Aigua de Benassal, entre els quals es troben l’alcaldessa del municipi, Mari Luz Monterde, i el director comercial de la marca, Rafa Boria, han viatjat a Dubai per a conèixer l’evolució d’Aigua de Benassal a Emirats Àrabs i analitzar amb els distribuïdors de la zona la seua implantació en el mercat àrab.

Les exportacions d’Aigua de Benassal a Dubai es duen a terme de la mà de Benassal Internacional. Així, fins a Emirats Àrabs arriba un aigua de qualitat premium, nascuda en la deu de la Font d’En Segures i que és coneguda per ser ideal per a ser presa per persones amb dolències de renyó.

Cal recordar que, per a la seua venda en el mercat àrab, s’han dissenyat noves etiquetes específiques per a les botelles. Després dels primers mesos de presència el mercat ha rebut amb gran acceptació a l’aigua de la deu de la Font d’En Segures.

Des d’Aigua de Benassal s’ha destacat la importància d’haver introduït la marca en el mercat dels Emirats Àrabs. Cal recordar a més que, en els últims anys, Aigua de Benassal ha rebut nombrosos reconeixements a nivell internacional. Entre ells cal destacar el continu reconeixement de l’Institut Internacional de Sabor & Qualitat, organització independent de xefs i sommeliers, i també els guardons collits a França.