Aigua de Benassal recrea la seua història en la Fira d’Oficis

191

El passat cap de setmana va tindre lloc la Fira d’Oficis de Benassal i Aigua de Benassal no va faltar a la cita. Veïns i visitants van poder gaudir de l’exposició d’Aigua de Benassal en el Forn de Dalt.

Un perfecte recorregut per la història d’aquesta aigua de qualitat Premium. Des dels seus començaments amb els primers formats de botelles fins a l’actualitat amb les línies d’etiquetatge especials amb motiu dels acords amb la HIFE (Hispano Fuente en Segures) o Emirats Àrabs. Tampoc van faltar diferents mostres en cristall i PET de les diferents línies de producció com a Origen o Època.

Aigua de Benassal ha evolucionat i crescut juntament amb el municipi. Algunes de les primeres màquines utilitzades per a envasar l’aigua de la Font d’En Segures formaven part de l’exposició. I tampoc van faltar algunes begudes elaborades amb Aigua de Benassal com són el KenzoSake, el 71Vodka o la IsanBeer Tossalera.

També va causar gran expectació l’arribada d’un autobús de principis de 1900 a la Font d’En Segures. Centenars de persones viatjaven fins a Benassal per a provar les aigües benassalenques. Alguns d’eixos viatgers han repetit viatge i mostrat als assistents a la Fira com es vestien i en quin autobús viatjaven. Un autobús que enllaça la història d’Aigua de Benassal amb la de la HIFE, la seua Viatgera i totes aquelles persones que van utilitzar i utilitzen els seus serveis per a arribar al balneari i al municipi.

Enguany, a més, ha sigut curiós el carrer decorat amb botelles d’Aigua de Benassal. Senceres o retallades per a fer formes, les botelles d’Aigua de Benassal han tingut una segona vida i han donat llum a una dels carrers del municipi.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA