Aigua de Benassal recolza la lluita contra el càncer de mama

320
PUBLICITAT

S’ha presentat en El Corte Inglés de Castelló, la 4a Marxa Solidària contra el càncer de mama “Un Passeig per la vida Castelló 2017”, organitzada per la Fundació Le Cadó contra el càncer de mama i el Col·legi Oficial d’Infermeria de Castelló, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló, la Diputació Provincial de Castelló, l’Obra social La Caixa, Aigua de Benassal, Gimnàs +FIT de Castelló i el patrocini d’El Corte Inglés.

En l’acte han participat a més de la presidenta de la Fundació Le Cadó, Elvira Monferrer Daudí, el regidor de benestar social, dependència i joventut de l’Ajuntament de Castelló, José Luís López, la Dra. Raquel Sales directora mèdic del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló, la Dra. Gloria Ribas i la Dra. Sara Oltra en representació de la fundació INCLIVA de l’Hospital Clínic de València, la Dra. María Fonfría i el Dr. Eduardo Martínez, en nom de la fundació de l’Hospital Provincial de Castelló, Natividad Zafra, directora del gimnàs +Fit i finalment i exercint d’amfitrions, Luis Álvarez, Director de El Corte Inglés de Castelló i el seu responsable de Relacions Externes Borja Monzó.

La marxa tindrà lloc el diumenge 22 d’octubre a les 10:30h., i té com a objectiu recaptar fons per a la recerca del càncer de mama a través de la Fundació Le Cadó. En concret aquesta vegada, aniran destinats a finançar els projectes de recerca que s’estan realitzant en el Servei d’Oncologia Mèdica del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló – Fundació Hospital Provincial de Castelló i en la Fundació INCLIVA de l’Hospital Clínic de València.

La 4a Marxa Solidària contra el càncer de mama “Un passeig per la vida Castelló 2017”, amb un recorregut de 3,5 km. tindrà la seua eixida al Col·legi Oficial d’Infermeria de Castelló i el punt d’arribada serà a la Plaça Major.

La marxa acull a persones de qualsevol edat, fins i tot poden anar acompanyades de les seues mascotes, qualsevol inscrit col·laborarà amb un donatiu de 7€, que dóna dret a una samarreta commemorativa de la Marxa fins a esgotar existències.

Les inscripcions es poden realitzar a la planta d’Esports d’El Corte Inglés de Castelló (planta S1) des d’avui i fins al dissabte 21 d’octubre inclòs i als centres habituals de la pròpia Fundació, tant a la seua seu de Borriana, com a la seu del Col·legi d’Infermeria de Castelló, així com via online a través del seu web http://www.fundacioncancerdemama.org