Aigua de Benassal per al vodka de Bodegas Carmelitano

227
Aigua de Benassal Carmelitano

La Diputació de Castelló segueix donant passos per a potenciar la producció de productes castellonencs de qualitat per a millorar les oportunitats econòmiques en el sector agroalimentari. Fruit d’aquest treball és el recent llançament de 71 VODKA, el primer vodka castellonenc i que té previst entrar sota la marca promocional de Castelló Ruta de Sabor.

Pablo Roig, diputat responsable de Castelló Ruta de Sabor, ha assegurat que la marca de la Diputació de Castelló per a promoció dels productes gastronòmics de la província “fomenta les sinergies empresarials del sector a través de la seua línia d’actuació. Tant és així que els productors acollits a la iniciativa del Govern Provincial multipliquen les oportunitats de negoci unint esforços i presentat una oferta conjunta i de qualitat que els torna més competitius”.

Bon exemple d’això és 71 VODKA, un vodka produït per Bodegas y Destilerías Carmelitano de Benicàssim, que compta amb el suport de Castelló Ruta de Sabor, i que ha sigut elaborat amb l’excel·lent aigua del naixement natural de Font en Segures, de Benassal, també inclosa sota la marca d’identitat geogràfica de la Diputació de Castelló. El nom de la marca prové de la quantitat de quilòmetres de distància que existeixen des del naixement de Benassal fins a la destil·leria de Benicàssim.