Aigua de Benassal participa a la Mostra Alimentària Vella Terra de Barcelona

195

 

Aigua de Benassal és l’aigua oficial de la fira alimentària Vella Terra que se celebra a Barcelona este diumenge 19 de febrer. L’aigua castellonenca és l’única aigua de la mostra i participa en l’esdeveniment en l’apartat d’artesans, una categoria que selecciona l’organització atenent a criteris de qualitat natural.

La segona edició de Vella Terra se celebrarà al vestíbul de l’Estació del Nord de la Ciutat Comtal. Està dirigida tant a professionals de l’hostaleria com per al públic en general que estiga interessat en els productes de primera qualitat artesanals i naturals, amb nul·la o mínima intervenció química en els seus processos.

Es tracta d’un espai en el qual tindran cabuda productes artesanals de Catalunya i la resta d’Espanya, però també d’Itàlia i França. Un centenar d’expositors de vins, cerveses, cafès, pans, fruites, verdures, olis i l’Aigua de Benassal participen en esta fira de productes de la terra i saló de vins de qualitat natural.

Este esdeveniment suposa per a Aigua de Benassal una oportunitat més de donar a conèixer la seua qualitat. Recentment ha aconseguit a la ciutat francesa de Lió la Medalla de Plata del Concurs Internacional d’Aigües Gourmet i va rebre l’any passat a Brussel·les el Diamond Award, en haver aconseguit per setè any el màxim premi a l’excel·lència de l’aigua a nivell internacional.