Aigua de Benassal organitza una classe magistral amb el sommelier David Buch

178

 

-25 Sommeliers i caps de sala assistiran a una jornada formativa sobre la importància de l’aigua a la taula

Aigua de Benassal segueix apostant per la qualitat. Per este motiu el Club Gastronòmic Aigua de Benassal ofereix el proper dimarts 7 de març al Centre de Turisme de Castelló una classe magistral a càrrec de David Buch. L’objectiu és formar els professionals de l’hostaleria sobre la importància de tenir en la millor taula l’aigua de major qualitat. Cada vegada són més els restaurants que inclou a Aigua de Benassal com a part essencial de la seua carta.

El sommelier castellonenc, ambaixador d’Aigua de Benassal, explicarà a 25 caps de sales i sommeliers interessats en el tema seus coneixements sobre la cultura de l’aigua, com aprendre a valorar-la i a posicionar-la.

La jornada formativa acabarà amb un tast organolèptica conjunta d’aigua, productes gourmet i destil·lats. Les classes tindran lloc de 10 a 14 hores i, en concloure, els participants participaran en un dinar de germanor. Les places estan limitades a vint professionals i les inscripcions poden realitzar-se fins a l’1 de març a través de la pàgina web www.aguabenassal.com

-Premis

La qualitat d’Aigua de Benassal ha estat ratificada enguany amb la medalla de Plata obtinguda este mateix mes de febrer a Lió. En el concurs organitzat per AVPA, l’associació per a la valorització dels productes agrícoles de França, Aigua de Benassal s’ha posicionat com una de les preferides entre els tastadors. A este recent guardó se suma el Diamond Awards obtingut en 2016 a Brussel·les, en el tast de l’Institut Internacional de Sabor & Qualitat, organització independent de xefs i sommeliers que realitzen tasts a cegues de centenars de productes arribats des de tot el món. Aigua de Benassal és l’única marca castellonenca que ostenta aquest guardó.