Aigua de Benassal llança la seva web més moderna i intuïtiva

311
PUBLICITAT

Nota de premsa d’Aigua de Benassal

Aigua de Benassal acaba d’estrenar una renovada pàgina web, més accessible i útil per al visitant. Aprofitant l’època estival, l’empresa ha realitzat un complet redisseny del web amb l’objectiu d’oferir un espai més pràctic. Aquest nou enfocament ‘modern i intuïtiu’, busca una navegació senzilla i propera amb la qual conèixer a fons la història d’aquesta emblemàtica aigua de la província de Castelló.

A més, tal com ha informat l’empresa, “per primera vegada, la nostra pàgina posa l’accent també en l’experiència de marca, en les experiències que pot viure el consumidor voltant de l’aigua, el poble de Benassal i el seu entorn”. El nou web també aporta informació sobre on adquirir el producte, així com de les accions de responsabilitat social corporativa que està duent a terme Aigua de Benassal, de sostenibilitat ambiental, salut, l’esport o l’impuls a iniciatives per a la promoció de la gastronomia local .

Aigua de Benassal afronta els nous reptes de futur sense oblidar la identitat, tradició i història que l’han fet gran, però mirant endavant, a les noves tendències de mercat i màrqueting, a obrir noves oportunitats i la modernització continua per liderar el canvi. Un altre exemple recent d’aquest fet, és la innovació en l’etiquetatge dels formats de vidre, amb una etiqueta que permet la impressió per les dues cares.