Aigua de Benassal inicia la distribució sostenible a Terol

728
PUBLICITAT

– El repartiment es durà a terme amb una innovadora tricíclica elèctrica

L’ Aigua de Benassal, procedent de la Font d’En Segures (Castelló), iniciarà en les pròximes setmana la seua comercialització i distribució sostenible a Terol capital. Aquesta aposta de la marca s’engloba en la seua estratègia d’expansió de mercat i té un marcat objectiu: posicionar-se a Aragó com una aigua gurmet, tant en el canal d’alimentació com en l’HORECA.

L’arribada a Terol d’Aigua de Benassal és fruit de l’acord amb la històrica empresa familiar Casa Juan Postas, fundada en 1928, que ha desenvolupat diferents activitats relacionades amb la gastronomia al llarg de gairebé cent anys. A més, aquesta companyia té previst inaugurar, en pròxim mes de maig i al costat de la plaça de toros, una botiga de productes de qualitat com a pernil D.O. Terol, olis, begudes espirituoses, cerveses artesanes, mels… i on no faltarà la reconeguda aigua mineral natural de Benassal.

Cal destacar que, dins del compromís per la sostenibilitat de totes dues companyies, el repartiment de mercaderia, tant a particulars com a professionals, es durà a terme amb una innovadora tricíclica elèctrica. El vehicle va anar presentant en el matí d’ahir, dijous 15 d’abril, davant la sorpresa mirada de desenes de vianants en la Plaça de Torico.