Aigua de Benassal, guardonada amb el Superior Taste Award

325
AIGUA DE BENASSAL ORIGEN
PUBLICITAT

Aigua de Benassal, que naix a la Font d’En Segures, ha sigut guardonada un any més amb al Superior Taste Award de l’Institut Internacional de Sabor i Qualitat (iTQi). A més, l’aigua benassalenca ha aconseguit la màxima puntuació en la baremació.

Cal recordar que Aigua de Benassal es presenta als guardons des de 2010 i que, any rere any, ha anat aconseguint grans reconeixements amb les màximes puntuacions.

Aquest segell de qualitat suposa una finestra al mercat internacional per a Aigua de Benassal i un orgull per a tots aquells que formen part de la família de la marca.

Assenyalar que l’aigua benassalenca és coneguda per la seua gran qualitat i per estar recomanada per a persones amb dolències de renyó, a causa de les seues propietats mineromedicinals. Tal és així, que des de fa cent anys milers de persones, coneguts com ‘agüistes’, han visitat Benassal a la recerca de les seues aigües.

L’ iTQi

L’Institut Internacional de Sabor i Qualitat, amb seu a Brussel·les, és l’organització capdavantera a catar i promoure productes alimentosos de sabor superior.

Així mateix, per a conformar el jurat que atorga els distintius de sabor i qualitat, l’Institut compta amb 15 de les institucions culinàries més reconegudes a nivell internacional: Maîtres Cuisiniers de France, l’ Academy of Culinary Arts, l’ Hellenic Chefs’ Association, l’Académie Culinaire de France, el Verband der Köche Deutschlands, la Federación de Asociaciones de Cocineros de España, la Federerazione dei Cuochi Italiana, Årets Kock of Sweden, Euro-Toques, la Gilde Van Nedrlandse Meesterkoks, l’Associação de Cozinheiros Profissionais de Portugal, la Craft Guild of Chefs, la Turkish Cooks Association, la World Master Chefs Society (WMCS) i l’Association de la Sommellerie Internationale (ASI).