Aigua de Benassal estarà un any més en Vella Terra Barcelona

225
Aigua de Benassal estarà un any més en Vella Terra Barcelona
Aigua de Benassal estarà un any més en Vella Terra Barcelona

Aigua de Benassal tornarà a participar, per segona vegada consecutiva, en la fira gastronòmica Vella Terra Barcelona que aquesta edició tindrà lloc el 12 de febrer en la Estació del Nord de Barcelona.

L’aigua de Font d’En Segures ja va estar present l’any passat com a aigua oficial de la fira i és any torna a repetir. Així, l’aigua castellonenca s’obri les seues portes i es dóna a conèixer a públic no solament d’Espanya sinó també de França i Itàlia.

La fira reuneix cada any un centenar d’expositors de productes gastronòmics de primera qualitat entre els quals destaquen els vins, els olis, les cerveses i cafès, així com altres productes artesanals o de la terra com pans, fruites i verdures.

L’esdeveniment, l’entrada del qual es pot adquirir fins al mateix dia de la fira, està destinat tant a professionals de l’hostaleria com a públic en general que vulga conèixer productes de primera de qualitat artesanal i naturals, amb nul·la o mínima intervenció química en els seus processos de fabricació, creixement o recol·lecció.