Aigua de Benassal estarà a Cs&Farmers

145
CS Farmers

Cs&Farmers celebra la tercera edició de l’esdeveniment de menjar i beguda local, artesana i ecològica que tindrà lloc a Castelló amb l’objectiu de promocionar productes de proximitat, artesans i ecològics amb un segell de qualitat garantit.

La cita se celebrarà avui dijous, 5 d’octubre, a les 19:00 hores en la terrassa Brunch & Snack del Real Casino Antic de Castelló i comptarà amb xerrades, un tast creatiu de vins, mostres i degustació de productes de la terra.

Un esdeveniment experiencial on prenen protagonisme en aquesta edició productes locals com el vi, les creïlles artesanes, l’oli ecològic, les taronges i l’aigua embotellada.

La iniciativa proposa passar una vesprada escoltant als productors locals, els seus començaments, evolució i comercialització i degustant alguns dels seus productes. S’aprendrà els avantatges de menjar i beure bé a la nostra ciutat, consumint productes de la nostra terra.

Serà un dia dedicat al menjar, la beguda, la família, els amics i les històries que es viuen i fan sentir de la nostra ciutat, una trobada entre productors artesans i ciutadans.

En aquesta edició es comptarà amb la col·laboració especial d’Aigua de Benassal, que parlarà dels beneficis que proporciona aquesta aigua mineral natural i l’origen i evolució del seu llegat.

També es comptarà amb altres col·laboradors locals com la Bodega Vicente Flors, Cooperativa Oleícola Alto Palancia (Oliespal), Patatas Fritas J. García i Cooperativa Agrícola San Isidro.

Una trobada entre ciutadans i productors locals que permetrà conèixer de més prop els productes de la nostra terra.