Aigua de Benassal es consolida a Xina

483
Aigua de Benassal es consolida a Xina
Aigua de Benassal es consolida a Xina
PUBLICITAT

Després del seu aterratge a Dubai Aigua de Benassal continua amb la seua expansió internacional en el mercat d’Aigües Gourmet. La marca ha consolidat la seua presència a Xina on estarà present de forma regular a través de diferents canals de distribució.


La presidenta del Consell d’Administració d’Aigua de Benassal, Mari Luz Monterde i el director comercial de la marca, Rafael Boria Tassinari, han signat un acord d’exportació amb Jieyan Chi, representant de Zheijang International Business Group Wenzhou Co. Ltd. L’acord ha sigut possible gràcies a la col·laboració de HBMA S.L.

D’aquesta manera Aigua de Benassal potenciarà la seua presència en el mercat xinés. Per a açò, com ja succeeix a Dubai, s’editarà una etiqueta especial per al país asiàtic.

Per a Aigua de Benassal suposa un nou reconeixement internacional que atorga un valor afegit a l’aigua de la deu de la Font d’En Segures.

Representants de la companyia Xina han volgut visitar Benassal per a la signatura de l’acord. Des de la signatura tenien especial interès a conèixer el lloc de procedència d’Aigua de Benassal. A més de realitzar una visita a les instal·lacions han realitzat un recorregut per la Font d’En Segures.

-Superior Taste Award
Cal recordar que la passada setmana Aigua de Benassal rebia el Superior Taste Award de l’Institut Internacional de Sabor i Qualitat (iTQi). Cal recordar que Aigua de Benassal es presenta als guardons des de 2010 i que, any rere any, ha anat aconseguint grans reconeixements amb les màximes puntuacions.