Aigua de Benassal en les jornades de la trufa

263
Aigua de Benassal en les jornades de la trufa
Aigua de Benassal en les jornades de la trufa

Benassal organitza durant el cap de setmana del 17 i 18 de febrer la Mostra de la Trufa Negra centrada en aquest preuat or negre de la gastronomia que, principalment en els mesos de gener i febrer, es troba en les localitats de l’Alt Maestrat.

Entre avellaners, paisatges de somni i història a dolls, veïns i visitants podran gaudir d’aquestes jornades de les quals Aigua de Benassal formarà part.

L’aigua de la deu de la Font d’En Segures no podia faltar a una cita tan important per al municipi que li dóna recer. D’aquesta forma, Aigua de Benassal estarà present en els diferents estands i activitats que s’organitzen amb motiu de la quinze edició de la mostra de la Trufa Negra del Maestrat Castelló Ruta de Sabor.

Els assistents podran gaudir de showcookings, demostracions culinàries, degustacions de plats amb trufa negra i tastos de vins –en les quals participarà l’ambaixador d’Aigua de Benassal David Buch-. Així mateix, l’organització ha preparat dues activitats pensades en els xiquets i xiquetes assistents: un taller de cuina infantil on aprendran tècniques per a elaborar plats fantàstics i un concurs de gossos tofoners per a xiquets i xiquetes d’entre 6 i 12 anys.

A més, l’aigua mineral benassalenca també forma part dels menús elaborats per diversos restaurants de Benassal, Culla i Catí amb motiu de les Jornades de la Trufa organitzades per la Diputació de Castelló que es desenvolupen tots els caps de setmana des del 13 de gener fins a l’11 de març.