Aigua de Benassal en la lluita contra el càncer

331
AIGUA DE BENASSAL CONTRA EL CÀN
PUBLICITAT

Aigua de Benassal participarà un any més en la Marxa Solidària Contra el Càncer de Mama “Un Paseo por la Vida Castellón 2018” que arriba a la seua cinquena edició. La marxa té com a objectiu recaptar fons per a finançar la recerca del càncer de mama a través de la Fundació Le Cadó. Concretament, els fons es destinaran als projectes d’investigació del Servei d’Oncologia Mèdica del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló i de la Fundació INCLIVA de l’Hospital Clínic de València.

La marxa tindrà lloc el pròxim 21 d’octubre. Amb un recorregut de vint quilòmetres, els participants eixiran a les 10.30 hores del Parc Rafalafena de Castelló –al costat del Col·legi d’Infermeria- i acabaran al Parc Ribalta. El donatiu per participar, que es destinarà a la recerca contra el càncer de mama, és de 8 euros.

Aigua de Benassal porta anys col·laborant en diferents projectes de la Fundació en la seua aposta per millorar la qualitat de vida de les persones i, en aquest cas, per continuar la recerca contra el càncer de mama.

A més d’Aigua de Benassal, amb la marxa solidària col·laboren entitats públiques i privades com el Col·legi d’Infermeria de Castelló, l’Ajuntament de Castelló, la Diputació provincial, Obra Social “la Caixa” i El Corte Inglés, entre d’altres.