Aigua de Benassal en la fira natural Vella Terra de Barcelona

84
Aigua de Benassal en la fira natural Vella Terra de Barcelona
Aigua de Benassal en la fira natural Vella Terra de Barcelona

La Fira Independent del Vi Natural de Barcelona, Vella Terra, arriba un any més a la Estació de Nord de Barcelona. Per quart any, aquest esdeveniment amb els productes naturals i ecològics com a protagonistes, plena l’emblemàtica estació barceloní d’amants a la gastronomia.

Aigua de Benassal torna a formar part, un any més, d’aquest esdeveniment tan destacat. Gràcies a la seua qualitat i sabor, l’aigua que naix a la Font d’en Segures a Benassal és una de les poques marques d’aigua presents en la fira.

A més de vins amb marca Espanya, Portugal, França, Itàlia i Àustria els assistents també tenen l’oportunitat de provar i adquirir altres productes artesans i naturals com els Olis d’Oliva Verge Extra, cafès, pans i cerveses artesanals.

Per a acompanyar al vi, i com no a l’aigua, es poden provar tapes d’autor creades per a l’ocasió.

Cal recordar que el naixement de la Font d’en Segures és un xicotet naixement d’aigua situat en el municipi de Benassal a l’Alt Maestrat castellonenc. A causa del seu sabor i qualitat l’aigua benassalenca ha sigut guardonada en diverses ocasions amb premis internacionals com el “Sabor superior” de l’International Taste & Quality Institute. A més, s’ha obert al mercat internacional amb relacions comercials amb la Xina o Dubai i contínua ferma a la seua aposta pel mercat gurmet amb la implantació dels formats de vidre tant en l’envasament tradicional “Època” com en la botella més moderna, “Origen”.