Aigua de Benassal dóna suport a la donació d’òrgans

266
AIGUA DE BENASSAL AMB ALCER CASTALIA

-Fins el dia 10 participa en les activitats que organitza Alcer Castalia a la Plaça Major de Castelló

Aigua de Benassal participa, al costat de Alcer Castalia, en la campanya de donació d’òrgans que ha organitzat aquesta ONG a la Plaça Major de Castelló. Des de 1981 Alcer Castalia lluita per millorar la qualitat de vida de les persones amb malaltia renal i els seus familiars, millorar la seva adaptació a la malaltia i als tractaments, prevenir i visibilitzar la insuficiència renal crònica i sensibilitzar la societat sobre la importància de la donació de òrgans.

Des de dijous 8 i fins al dia 10 Aigua de Benassal col·labora amb les activitats que s’organitzen per sensibilitzar la població sobre la importància de donar òrgans.

D’aquesta manera Aigua de Benassal segueix fidel als seus principis. Ja en el segle XVIII el duc de Vendôme va manar obrir camí fins al peu de la font Font en Segures per tractar les seves malalties renals.

En l’actualitat són molts els que consumeixen Aigua de Benassal per alleujar els seus problemes ja que per la seva equilibrada i excepcional composició química i el seu alt contingut en bicarbonat i calci és la millor elecció per a aquest tipus de malalties.

Conscienciació

Els nens són els protagonistes d’algunes de les activitats que s’han organitzat. Així, des de ben petits, són conscients de la importància de ser solidaris amb les persones que necessiten un trasplantament.

Els tallers que es desenvolupen versen sobre la importància d’una hidratació i alimentació equilibrada així com sobre els riscos de la sobremedicació.