Aigua de Benassal contra el càncer

364
1-marcha-cancer-de-mama-castellon-2017

Aigua de Benassal col·labora el diumenge que ve en la 4a Marxa Solidària contra el càncer de mama “Un Paseo por la vida Castellón 2017”, organitzada per la Fundació Le Cadó contra el càncer de mama i el Col·legi Oficial d’Infermeria de Castelló, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló, la Diputació Provincial de Castelló, l’Obra social La Caixa, Gimnàs +FIT de Castelló i el patrocini d’El Corte Inglés.

La marxa tindrà lloc el diumenge 22 d’octubre a les 10:30 hores, i té com a objectiu recaptar fons per a la investigació del càncer de mama a través de la Fundació Le Cadó. En concret, aquesta vegada aniran destinats a finançar els projectes de recerca que estan realitzant en el Servei d’Oncologia Mèdica del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló – Fundació Hospital Provincial de Castelló i en la Fundació INCLIVA de l’Hospital Clínic de València.

La 4a Marxa Solidària contra el càncer de mama “Un Paseo por la vida Castellón 2017”, amb un recorregut de 3,5 km, tindrà la seua eixida en el Col·legi Oficial d’Infermeria de Castelló i el punt d’arribada serà en la Plaça Major. En aquesta edició, en finalitzar la marxa i gràcies al Gimnàs +FIT de Castelló, tots els assistents podran participar en una master class de DANCE & COMBAT que posarà el punt i final a l’esdeveniment.

La marxa acull a persones de qualsevol edat, fins i tot poden anar acompanyades de les seues mascotes. Qualsevol inscrit col·laborarà amb un donatiu de 7€, que dóna dret a una samarreta commemorativa de la marxa i a una polsera esportiva, fins a esgotar existències.

Les inscripcions es poden realitzar en:

– Planta d’Esports d’El Corte Inglés de Castelló (planta S1) des del 19 de setembre i fins al dissabte 21 d’octubre inclòs.
– Col·legi d’Infermeria de Castelló, Av. Verge del Lledó, 57 – Castelló (des del 22 de setembre al 18 d’octubre)
– Fundació Le Cadó, c/ Ausias March, 37 – Borriana (des del 22 de setembre al 18 d’octubre)
– Via online a través de la web http://www.fundacioncancerdemama.org