Aigua de Benassal consolida la seua posició en les aigües premium i obté el Premi al Sabor Superior de l’Institut Internacional del Sabor i la Qualitat

797
Aigua Benassal
Aigua de Benassal
PUBLICITAT

-Per setè any es reconeix l’excel·lent qualitat de l’aigua. La constància ha portat a Aigua de Benassal fins a la categoria Diamond Awards, un guardó reservat als productes més reconeguts.

-El 2 de juny tindrà lloc el lliurament de guardons a Brussel·les

Aigua de Benassal consolida i reforça la seua posició entre les aigües amb més prestigi a nivell mundial. La firma ha obtingut el Premi al Sabor Superior amb 3 estrelles en les proves del jurat de l’Institut Internacional del Sabor i de la Qualitat (iTQi). El guardó fa que sigue valorada per les seues úniques propietats i tingui una presència destacada entre la Carta d’Aigües dels millors restaurants. Els sommeliers i tastadors del jurat han certificat un any més l’esforç que realitza Aigua de Benassal per oferir l’aigua de major excel·lència.

El iTQi reconeix i avala les apreciades propietats de l’Aigua de la Deu de la Font d’En Segures amb el “Sabor Excepcional”. És la setena vegada que Aigua de Benassal aconsegueix aquest guardó el que li ha donat dret a entrar al Diamont Award “que premia de manera especial la constància i qualitat en sabor a nivell mundial”, segons han apuntat els membres del jurat de les cates . El Diamon Award únicament concedeix a aquells productes que d’una manera continuada mantenen la seva aposta per la qualitat, distinció i exclusivitat.

El proper 2 de juny tindrà lloc la Cerimònia de Lliurament dels Premis al Sabor Superior. L’acte tindrà lloc al Cercle Royal Gaulois de Brussel·les.

Amb el guardó l’aigua del manantial de la Font d’En Segures es consolida com un referent en les aigües “Premium” en els mercats nacionals i internacionals.

En els tastos i premis participen empreses de 120 països de tot el món. 15 institucions europees es troben darrere de les cates i selecció de productes. D’aquesta manera s’estableix un estàndard de qualitat i valoració sobre els productes alimentaris. A Espanya la Federació d’Associacions de Cuiners d’Espanya és l’organisme representant a l’Institut. A més hi ha membres del jurat procedents de Turquia, Portugal, Holanda, Suècia, França, Grècia o Alemanya.

Per determinar les diferents particularitats dels productes es realitzen tastos a cegues en què es valora l’aspecte visual, olor, textura, sabor i gust.

Aigua de Benassal va ser declarada Miner Medicinal en 1928. Des de llavors, gairebé un segle després, es manté com a referència entre les marques de major reconeixement a Espanya i també a nivell europeu. La seua ampolla de vidre és símbol del producte de la màxima qualitat. I és que l’aigua de Benassal té una producció limitada per respectar al màxim les excepcionals característiques de la deu que li dóna nom. L’acreditació del iTQi reforça i consolida l’esforç de tot l’equip d’Aigua de Benassal, el que suposa també un reforç com a destinació turística per a l’interior castellonese. Aigua de Benassal forma part de Castelló Ruta de Sabor, la iniciativa de la Diputació de Castelló per reconèixer els millors productes de les comarques castellonenques.