Aigua de Benassal amb la gastronomia valenciana

179
Aigua de Benassal amb la gastronomia valenciana
Aigua de Benassal amb la gastronomia valenciana

-L’aigua de la Font d’En Segures a Benassal estarà present en I Concurs Nacional “Cassola de Sant Blai” Ciutat de Torrent

Aigua de Benassal estarà present en la primera edició del Concurs Nacional “Cassola de Sant Blai” Ciutat de Torrent que se celebrarà en aqueixa mateix localitat valenciana el pròxim 5 de febrer. L’esdeveniment es desenvoluparà en els Salones Pino.

Entre els participants a aquest nou certamen gastronòmic, i en el qual col•laboren diferents empreses i entitats de la comunitat com a Aigua de Benassal, es troben els campions del món de Paella Valenciana i els campions internacionals de Fideuà de Gandia. Així mateix, entre els membres del jurat es troben: Alejandro del Toro, xef valencià que regenta el restaurant del mateix nom; Bernd Knoller, estrella Michelin i xef del Riff de València; Adolfo Cuquerella, xef de la Granja de Sueca; Joan Clement, xef i formador del CdT de València; Jesús Melero, coordinador del concurs internacional de paella de Sueca; Emili Piera, periodista i investigador; Rafael Mármol, xef i autor de publicacions gastronòmiques i una representant de les Ames de casa de Torrent.

Cal assenyalar que el concurs també comptarà amb la presència de Toni Cortés, campió de cocteleria i representant d’Espanya en el Campionat del món que se celebrarà aquest mateix any.