Aigua de Benassal amb el Penyagolosa Trails HG 2018

253
Aigua de Benassal amb el Penyagolosa Trails HG 2018
Aigua de Benassal amb el Penyagolosa Trails HG 2018

L’estirada de Penyagolosa Trails HG, prova que compta amb el suport d’Aigua de Benassal, ha tornat a quedar evidenciat en les primeres 24 hores de preinscripció per a l’edició del pròxim any. En aqueix primer dia, s’han preinscrit més de 2.000 corredors, de 27 països diferents. Un fet que també reforça la constant internacionalització d’un esdeveniment, que en 2018 acollirà el Campionat del Món de Trail. El termini límit de preinscripcions és el 21 de novembre a les 19 hores.


El divendres 24 de novembre es realitzarà el sorteig per a participar en la MiM i la CSP. La mecànica serà la mateixa que la dels anys anteriors. De les 2.100 places, 1.500 se sortejaran entre els preinscrits de la MiM i 600 entre els de la CSP. El sorteig es realitzarà davant notari, en un lloc públic i davant els mitjans de comunicació.

Cal recordar que per a apuntar-se tan sols cal accedir a la pàgina web www.penyagolosatrails.com. Ja en la home, hi ha un enllaç a la secció de preinscripcions, on es poden apuntar els corredors interessats a participar en aquestes dues proves.
Aquesta setmana també s’ha penjat al web el Reglament de Penyagolosa Trails 2018, de manera que es poden consultar per seccions específiques o descarregar tot el document.
ons específiques o descarregar tot el document.