Aigua de Benassal aconsegueix les 3 estreles d’or de l’International Taste Institute

313
Aigua de Benassal aconsegueix les 3 estreles d'or de l’International Taste Institute

Aigua de Benassal ha revalidat el seu títol com a aigua mineral natural gurmet de gran qualitat amb les 3 estreles d’or atorgades per l’International Taste Institute (abans anomenat International Taste & Quality Institute –ITQI- ).

Per a aconseguir tan important reconeixement, l’aigua de la Font d’En Segures ha passat un complex procés de tastos en les quals més de 200 xefs i sommeliers de prestigioses associacions culinàries europees han sigut els jutges. Així les coses, cal assenyalar que segons indiquen des de l’International Taste Institute, els productes són avaluats a cegues –el tastador no coneix que marca està provant- seguint el mètode internacional d’anàlisi sensorial hedònic.

En aquesta anàlisi, Aigua de Benassal ha aconseguit una gran puntuació de 90.8% el que li ha valgut per a aconseguir les 3 estreles d’or. La màxima distinció atorgada pel Taste Institut. Aquesta puntuació ve desglossada, segons l’anàlisi sensorial, en una primera impressió (89%), visió (100%), olfacte (90%), gust (88%) i sensacions finals (91%).

Aigua de Benassal compta en el seu palmarès amb diversos reconeixements al seu sabor i qualitat Premium com la medalla de bronze en el Concurs Internacional de les Aigües Gurmet AVPA-Paris 2019.

A més, ressaltar que la marca benassalenca es comercialitza internacionalment gràcies als acords amb països com França, Emirats Àrabs o la Xina.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA