Agua de Benassal reedita el títol de ‘la millor aigua del món’

739
Agua de Benassal, guardonada com a millor aigua del món.

Agua de Benassal ha sigut guardonada, per dotzé any consecutiu, com la millor aigua del món baix el criteri del prestigiós premi Superior Taste Award, el certamen anual que organitza el International Taste Institute de Brussel·les i que reuneix 200 dels millors sumillers del món i restaurants amb estreles Michelin de 20 països diferents, com El Bulli a Espanya, Le Ritz o Le Jules Vernes de França.

L’aigua mineral de la Font d’En Segures ha aconseguit les màximes puntuacions des que es va presentar en 2010. A l’edició d’enguany ha obtingut 90,2 punts sobre 100, en els 5 criteris que formen les bases del certamen: primera impressió, visió, olfacte, sabor i sensació final. El concurs es realitza a cegues, i s’avalua la seua qualitat organolèptica (conjunt de descripcions físiques que atresora el producte).

Així doncs, Agua de Benassal torna a col·locar-se a l’Olimp de les aigües minerals després de les 3 estreles aconseguides al Superior Taste Award, màxima puntuació possible. En 2015, l’aigua de la font de Benassal va guanyar el Crystal Taste Award, que determina la puresa d’aigua; i el Diamond Taste Award en 2018, que premia de manera especial la seua constància i qualitat a escala mundial.