Agua de Benassal arriba a un acord amb FUENSANTA

112
PUBLICITAT

La històrica aigua del brollador Font d’En Segures reconeguda per la seua equilibrada composició química i guardonada a escala internacional per les seues múltiples virtuts, va ser declarada d’Utilitat Pública per Reial orde en 1928 com a miner medicinal. Benassal es va convertir en l’aigua que, metges de la talla del Dr. Puigvert, indicaven per a les afeccions de renyó i salut en general.

Cal destacar que, AGUA DE BENASSAL, és l’única empresa de la Comunitat Valenciana que produeix aigua mineral natural en cristall, la qual cosa li confereix un avantatge competitiu en un mercat que mira cap a la sostenibilitat per al medi ambient, assumint polítiques de preservació i conservació.

Actualment, el nostre brollador ha vist minvat el seu cabal a causa de la greu crisi hídrica que estem patint, és per això, que ens veiem obligats a buscar opcions que asseguren la viabilitat de la companyia i evitar conseqüències majors.

S’ha decidit establir una aliança estratègica amb Agua de FUENSANTA, el nostre nou partner estratègic, una organització amb la qual compartim valors i estàndards de qualitat, així com una similar composició química de la seua aigua miner medicinal.

FUENSANTA assumirà l’embotellament dels nostres productes en formats PET d’1.5 litres, 500 ml i 330 ml, fins que la situació climatològica revertisca. Tot l’embotellament de formats de vidre continuarà produint-se des del seu brollador Font d’En Segures.

Amb aquest nou projecte es pretén continuar l’activitat comercial i no deixar desabastit el mercat, facilitant d’aquesta manera que els nostres clients no patisquen cap perjudici per aquesta nova situació.

Cal destacar que, Agua de Benassal, compta amb una àmplia gamma de productes complementaris que engrandeixen el catàleg de productes actual com la distribució dels vins del celler Carril Cruzado (D.O. Manchuela), la cervesa Montcàtil elaborada amb Agua Benassal, el singular vi Saltimbanqui (D.O. Rueda) i el prestigiós Champagne Francés Roger-Constant Lemaire.