Agrupació per Cinctorres opta per primera vegada a l’alcaldia del municipi

1594
Agrupació per Cinctorres

Agrupació per Cinctorres (APC) es la nova formació política cinctorrana que “naix amb la voluntat de recuperar l’esperit participatiu del poble de Cinctorres en l’àmbit de la gestió municipal”. APC està formada per un grup de persones de totes les edats, majoritàriament joves, implicades en el teixit associatiu del municipi.


Des de l’agrupació es senyala el foment del canvi “cap a la gestió d’un Ajuntament obert, per estar al costat de la gent”.

Segons assenyalen, “la nostra voluntat és treballar tots junts, braç a braç, sense cap intenció de fer fora a ningú. No volem entrar en valoracions de gestions anteriors, reconeixem l’esforç que suposa estar al capdavant d’un Ajuntament com el nostre i en cap cas volem menysprear la feina de ningú”. Seguint la mateixa línia, afegeixen que “els membres que formem l’Agrupació per Cinctorres pensem que la política municipal, sobretot en pobles petits com el nostre, no ha de ser partidista i que cal mirar quines són les persones implicades en l’activitat del poble quan es vota. No busquem tenir representació en institucions superiors, i tot i que creem necessària l’ajuda autonòmica i nacional per tirar endavant alguns projectes, volem centrar-nos a treballar per i pel poble.

Així, les seues propostes es basen en “l’aprofitament dels recursos naturals i del capital humà del poble amb l’ajuda de les institucions i que busquen crear ocupació”.

Llista de persones representants:

  1. MIREIA MESTRE MEMBRADO
  2. DAVID MORENO FIGOLS
  3. MARC MILIÁN CARCELLER
  4. FCO. JAVIER TEMPRADO ALBALAT
  5. NOELIA VIÑALS MONSERRAT
  6. MÓNICA GASULLA GASULLA
  7. MARIO QUEROL QUEROL
  8. DANIEL GUARDIOLA PERIS
  9. DANIEL ARTOLA CASTEL
  10. VÍCTOR DEUSDAD MOLINOS