Agricultors i ramaders tornaran a manifestar-se a Vall d’Alba

121
PUBLICITAT

La tractorada eixirà d’Els Ibarsos divendres a les 18 hores

Agricultors i ramaders de les comarques d’Els Ports i Maestrat tornaran a manifestar-se aquest divendres 23 en una nova tractorada per a protestar per la crisi que travessa el sector. En aquesta ocasió, els vehicles circularan per la CV-15, la principal ruta que connecta la capital amb l’interior de la província.

La tractorada eixirà d’Els Ibarsos a les 18 hores per a dirigir-se a Vall d’Alba. D’allí es dirigirà a Rosildos en una marxa lenta per a escenificar els problemes legals amb l’ús de productes fitosanitaris, la normativa agrària europea i la competència amb altres regions.

L’organització anima a totes les persones interessades a sumar-se a la protesta en tractor o en altres vehicles en un recorregut que finalitzarà al local de festes de Rosildos per a sopar i seguir lluitant per a defendre l’agricultura i la ramaderia.

La marxa és una mobilització més de les ja celebrades durant el mes de febrer a través de la Plataforma 6F i que han tallat nombroses carreteres, el Port de Castelló i la pròpia capital en diverses ocasions per a manifestar el malestar del sector primari.