Agost Cultural a Cinctorres

418
Cinctorres
PUBLICITAT

Cinctorres ha preparat per al mes d’agost multitud d’activitats. Així les coses, demà dia 13 es farà la formació de voluntaris del Punt Violeta a les 18h. Dimecres 14 a les 22h caminada nocturna. Dia 15 a les 12.30h hi haurà un aperitiu musical amb duo de trombons. Ja en el cap de setmana, divendres el local de festes acollirà un concert de la Societat Musical Cinctorrana.

Dissabte durant tot el dia es podrà gaudir d’un simulador 3D de caça i altres activitats i a les 21h es celebrarà el Sopar de la Fam. Diumenge 18 a les 18h es portarà a terme la I Pujada al campanar de l’església.

La nova setmana començarà dilluns 19 amb diversos campionats organitzats pels quintos que s’allargaran fins al diumenge 25. A més, dilluns 19 a les 18h hi haurà jocs tradicionals.

El dia 21 a les 18h es farà una visita guiada a l’església parroquial per part de José Luís Guardiola i Mª Joaquina Artola. Així mateix, divendres 23 es presentarà el GR Camí de Conquesta. Les activitats acabaran dissabte 24 amb la presentació del llibre “Cinctorres, mon amour” de Karlitos Solà.

Cal assenyalar que les festes patronals en honor a la Mare de Déu de Gràcia seran del 26 d’agost al 4 de setembre.

VA SER NOTICIA A DIADIA