Agenda d’actes del Centre d’Estudis Els Ports

504
Agenda d’actes del Centre d’Estudis Els Ports
PUBLICITAT

-Dimecres, 7 d’agost, a les 18 h, dins del cicle Diàlegs dels Ports d’Estiu, a la Sala del Justícia de l’Ajuntament de Morella. Conversa sobre llibre de Lluís Gimeno: El Maestrat i els Ports de Morella: una història Lingüística, publicat per Onada Edicions. Hi intervindran l’autor i l’editor, Miquel Àngel Pradilla (professor a la URV i membre de la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans).

-Dijous, 8 d’agost, a les 19 h, dins del cicle Diàlegs dels Ports d’Estiu, a la Sala del Justícia de l’Ajuntament de Morella, conversa sobre el llibre de Lluís Meseguer, La Nova Cançó. Estudis de literatura i música (Publicacions de l’Abadia de Montserrat). Hi intervindran l’autor, Adolf Piquer (professor i escriptor) i Maties Segura (tècnic lingüístic i cantautor).

-Diumenge, 11 d’agost, a les 12 h, a la Balma (Sorita):

*Presentació del llibre de Ricard Martí: Primavera del 38: La guerra a les comarques dels Ports i de l’Alt i Baix Maestrat.

*Visita guiada a l’exposició sobre la guerra civil a la comarca pel comissari de l’exposició, Ricard Martí.

*Vi d’honor oferit pel restaurant del Santuari de la Balma

-Dissabte, 17 d’agost, a les 19 h, dins del cicle Diàlegs dels Ports d’Estiu, a la sala de concerts del castell de la Todolella, presentació de la revista del Centre d’Estudis dels Ports Papers dels Ports de Morella, n.3, de la 2a època. Hi intervindran els autors dels articles.

-Dimecres, 21 d’agost, a les 19 h, dins del cicle Diàlegs dels Ports d’Estiu, a la Casa Social de Vilafranca, presentació de la revista del Centre d’Estudis dels Ports Papers dels Ports de Morella, n.3, de la 2a època. Hi intervindran els autors dels articles.

-Divendres, 23 d’agost, a les 18,30 h, dins del cicle Diàlegs dels Ports d’Estiu, a la Sala del Justícia de l’Ajuntament de Morella, presentació de la revista del Centre d’Estudis dels Ports Papers dels Ports de Morella, n.3, de la 2a època. Hi intervindran els autors dels articles.

-Diumenge, 25 d’agost, a les 18,30 h, dins del cicle Diàlegs dels Ports d’Estiu, a la Sala del Justícia de l’Ajuntament de Morella, conversa sobre llibre, editat pel Centre d’Estudis dels Ports, d’Enric Querol i Coll: L’efervescència literària a Morella i als Ports (S.XVI-XVIII). Hi intervindran l’autor i el prologuista, Jorge León Gustà (doctor en Filologia Hispànica).

-Dilluns, 26 d’agost, a les 19 h, dins del cicle Diàlegs dels Ports d’Estiu, a la sala de concerts del castell de la Todolella, conversa sobre llibre, editat pel Centre d’Estudis dels Ports, d’Enric Querol i Coll: L’efervescència literària a Morella i als Ports (S.XVI-XVIII). Hi intervindran l’autor i el prologuista, Jorge León Gustà (doctor en Filologia Hispànica).

-Divendres, 30 d’agost, a les 18 h, dins del cicle Diàlegs dels Ports d’Estiu. Conversa sobre llibre de Luis F. Morote Barberá La conspiración de los andaluses. Biografía del coronel Antonio Ronda Llorca (Altea 1776- Morella, 1833). Hi intervindran l’autor i Baltasar Ripoll (professor de la Universitat d’Alacant i secretari de l’Associació d’Estudis de la Marina Baixa).

VA SER NOTÍCIA A DIADIA