Agenda d’actes de Sant Antoni a Benassal

443
Agenda d'actes de Sant Antoni a Benassal
Agenda d'actes de Sant Antoni a Benassal
PUBLICITAT

Benassal celebrarà la festa del patró dels animals el cap de setmana del 20 i 21 de gener. Així, el dissabte 20 a les 09.00 hores començarà la festa en la casa dels majorals amb el tradicional ‘rotllo i barretja’. A les 14.00 hores, en les Llometes tindrà lloc un menjar popular. Després d’haver-la muntat, a les 20.00 hores s’encendrà la gran foguera de Sant Antoni. La jornada finalitzarà a partir de les 21.30 hores amb la benedicció dels animals, el volteig de campanes i el repartiment de la coqueta.

El diumenge, a les 11.00 hores es duran a terme la missa i la processó per Sant Antoni. A les 13.00 hores tindrà lloc el tradicional ‘Acapte’. A la vesprada, en la plaça de l’Ajuntament se celebraran corregudes a partir de les 16.00 hores. La festa de Sant Antoni acabarà ballant el Ball Pla en la plaça de Espanya a partir de les 17.30 hores. La música la posarà la banda Font d’En Segures.

Qui vulga participar pot comprar la seua entrada de forma anticipada fins al 19 de gener per 15 euros o en taquilla en el cap de setmana de Sant Antoni per 18 euros.