Agenda d’actes ben carregada aquest cap de setmana a Morella

558
Vista de Morella
Vista de Morella
PUBLICITAT

El quart cap de setmana del mes d’agost es presenta a Morella ben carregat d’actes culturals.

Així, avui divendres hi haurà una nova edició de Dialègs dels Port sobre el llibre: *Els bombardejos silenciats de 1938: Albocàsser, Ares del Maestrat, Benassal, Vilar de Canes, Rossell i Morella*, de Pep Querol, Vicent Querol, Carlos Sangüesa i Ricard Martí (coordinador i autor). Hi dialogaran els diferents autors. Ho organitza el Centre d’Estudis dels Ports. A les 23h al Pla dels Estudis, actuació de la Rondalla de Morella. A la mateixa hora, a l’Espai Firal, Concert de Xavi Sàrria i Key Day (en acústic).(entrades on-line https://morella.escenaonline.es en i en taquilla a partir de les 22h)

Demà dissabte al Santuari de Vallivana, tindrà lloc l’Ofrena a la Mare de Déu de Vallivana, seguint les mesures de seguretat.A les 12h, a l’ Entrada de l’Ajuntament, actuació del duet holandés. Bobby Rootverld (quitarra, percussió i veu) i Sanna van Elst (flautes dolces i veu))  ‘Música klezmer i més enllà’, corresponent al X Morella Sonora.A les 17h el Teatre Municipal acollirà una nova edició de *Cita a Morella ‘Covid-19, una visita inesperada.’* a càrrec de Ricardo Tosca, Juan Bellido i Noemi Meseguer. A les 20h a la Plaça de Bous es realitzarà el Concert *‘De Châtillon a Morella’* a càrrec de  l’Associació Musical Mestre Candel. (entrades en l’Ajuntament de Morella)

Ja per al diumenge a les 12h al Teatre Municipal, Acte de reconeixement de les parelles de morellans i morellanes que celebren les *Bodes d’Or*.(amb invitació i familiars). A les 12.45h, des de Sant Miquel. *Cercavila* de l’Associació Musical Mestre Candel i a les 20.00h. Teatre municipal. *Concert de guitarra, flauta i veu* amb Maria Gil & Santi Peláez duo.(entrada gratuïta)